Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Du er her: Forside -> - - > Du finner oss på Ta Utdanningsmessen i Ålesund

Kom innom vår stand under Ta Utdanningsmessen i Fagerlihallen 29.-30.januar.

Du finner oss på Ta Utdanningsmessen i Ålesund

2015-01-21 10:52:00 skrevet av Marthe Lorentzen

Kom innom vår stand under Ta Utdanningsmessen i Fagerlihallen 29.-30.januar.

Vi vil svar på dine spørsmål rundt Cancam Frisørskole og hvordan bli frisør. Alle våre lærere jobber også som frisør i salong og kan derfor gi deg god informasjon om hvordan hverdagen til en frisør er og om alle de spennende muligheter frisørfaget gir deg.

Sitat tidligere elev: Diana Aleksandrova, vår-kull 2014:

"Just realized that I'm almost done with school and how blessed I am to be learning what I love and so happy that I am doing this at Cancam skolen. Great classmates, great teachers and great school. I'm gonna miss it..."

Sitat i forbindelse med utplasseringselev: Mein Cathrine Torset, eier av Hårmakern i Ålesund:

".. Kort sagt vi kunne ikke fått en bedre kandidat. Arbeid eleven på utplassering har levert er også langt over det vi er vant til når de er såpass ferske. Vi har ansatt henne, og ser fram til en spennende tid sammen med henne."

".. Generelt så opplever jeg at elevene fra Cancam skolen er kommet lenger og er mer selvstendig enn elever fra andre skoler."

Håper vi sees på messa!

Cancam Frisørskole © 2019 - Content marketing i Ålesund av Sorentio AS.

Cancam Frisørskole © 2019 - Publiseringsvektøy for blogg levert av Sorentio AS